Monthly Archives: March 2017

Praktika ne Kontabilitet dhe Tatime (Niveli I)

  Trajnim 5 Javor per vetem 75€! AAS PARTNERS ju fton në trajnimin e radhës “ Praktika në Kontabilitet dhe Tatime (Niveli I)” duke përdorur 100% kompjuterin. ✔Trajnimi do të filloj me 5 Prill 2017 ✔Trajnimi mbahet në Prishtinë,Gjilan,Ferizaj,Prizren,Gjakovë,Pejë dhe Mitrovicë ✔Orarin mund ta caktoni gjatë aplikimit në www.AASPartners.com/apliko/ Çka mësohet në Modulin e I- […]

Read More