Monthly Archives: September 2017

Trajnimi: Praktika në Kontabilitet duke përdorur 100% kompjuterin.

AAS PARTNERS ju fton në trajnimin e radhës “ Praktika në Kontabilitet dhe Tatime (Niveli I dhe Niveli II)” duke përdorur 100% kompjuterin. ✔Trajnimi do të filloj me 9 Tetor 2017 ✔Trajnimi mbahet në Prishtinë,Gjilan,Ferizaj,Prizren dhe Pejë ✔Orarin mund ta caktoni gjatë aplikimit në www.AASPartners.com/apliko/ Trajnimi është I ndarë në dy module:__________________________ Moduli I-rë zgjatë 5 […]

Read More