Seminari:Ekonomia dixhitale, Teknologjia Blockchain, Sistemi Bitcoin dhe Ethereum-monedha dixhitale bitcoin,ether dhe Metodologjia ICO-Initial Coin Offering

Qëllimi: Promovimi i teknologjise Blockchain, sistemit Bitcoin, Ethereum dhe ICO financimit

Ligjeruesi: Ejup Qerimi, inxh.i dipl.

Data: 03.02.2018 – Prishtinë,Ora: 14:00-18:00

Agjenda:
Hyrje: Ekonomia dixhitale, Blockchain teknologjia,
Sistemi Bitcoin dhe monedha dixhitale bitcoin.
Pjesa praktike:
Video prezantimi, Blockchain teknologjia
Hapja e portfoliove dixhitale dhe transakcionet e para
Pyetje dhe pergjegjie
Sistemi Ethereum dhe monedha dixhitale Ether
Blockchain exploreri
Pyetje dhe pergjegjie
ICO- metodologjia per financimin e projekteve

Trajnimi eshte me pagese dhe kushton 30€.