Lajmet e fundit

Trajnimi: Praktika në Kontabilitet duke përdorur 100% kompjuterin.

AAS PARTNERS ju fton në trajnimin e radhës “ Praktika në Kontabilitet dhe Tatime (Niveli I dhe Niveli II)” duke përdorur 100% kompjuterin. ✔Trajnimi do të filloj me 9 Tetor 2017 ✔Trajnimi mbahet në Prishtinë,Gjilan,Ferizaj,Prizren dhe Pejë ✔Orarin mund ta caktoni gjatë aplikimit në www.AASPartners.com/apliko/ Trajnimi është I ndarë në dy module:__________________________ Moduli I-rë zgjatë 5 […]

Read More

Mundësi punësimi/praktikë!

Përmes këtij postimi ju njoftojmë se kompania AAS Partners ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Portal Pune, kompani lidere në punësim. Qëllimi i bashkëpunimit është që të gjithë kandidatët që kan ndjekur dhe janë duke ndjekur trajnimin “Praktika në Kontabilitet dhe Tatime” AAS Partners së bashku me PortalPune do ti përkrah në punësim/praktikë në ndonjërën […]

Read More

Marrëveshje Bashkëpunimi

I, e nderuar Përmes këtij postimi ju njoftojm që kompania jonë AAS Partners sot ka të nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me kompanin PortalPune si kompani lidere në ndërmjetësimin e punësimit në Kosovë. Përmesë këtij bashkëpunimi të gjithë kandidatët që ndjekin trajnimin “Praktika në Kontabilitet dhe Tatime”për afatin Tetor-Dhjetor 2016 do të kenë mundësi  që përveq mësimit se […]

Read More

Trajnimi: Praktika në Kontabilitet dhe Tatime “Korrik-Gusht 2016”

AAS PARTNERS organizon trajnimin e radhës “Praktika në Kontabilitet dhe Tatime” duke përdorur 100% kompjuterin. Trajnimi fillon në 18 Korrik 2016 dhe përfundon me 31 Gusht 2016. Orarin mund ta caktoni gjatë aplikimit.në www.AASPartners.com/apliko/ -Trajnimi mbahet në Prishtinë Trajnimi do të ketë fokus kryesor aplikimin e kontabilitetit për qëllime tatimore. I gjithë trajnimi do të zhvillohet […]

Read More

Librat tregtar sipas ATK-së

ATK ka publikuar formatin e librave tregtar për bizneset të cilat  janë të regjistruara në TVSH. Shumë shpejt ATK do të kërkoj deklarimin elektronik të librave tregtar sipas formatit të publikuar.   Duke klikuar në linkun në vijim mund t`i shkarkoni formatin e librave tregtar: http://www.atk-ks.org/librat-e-blerjes-dhe-te-shitjes/

Read More