Trajnimet

Rreth Trajnimeve

AAS Partners ofron trajnime praktike të Kontabilitetit dhe Tatimeve. Trajnimet tona kan për qëllim që kandidati të arrij të mësoj aplikimin e kontabilitetit në praktik për të gjitha llojet e bizneseve. Ne jemi kompania e parë që ofrojm 100% trajnime praktike me kompjuter që nga dita e parë e trajnimit. Aktualisht trajnimet mbahen në lokacionet: Prishtinë,Gjilan,Ferizaj,Prizren,Gjakovë dhe së shpejti pritet të fillojm edhe në Mitrovicë dhe Pejë.